• zeyneleroglu@hotmail.com
  • 05335942577

Soğutma Büyüsü

  • Son Güncellenme: 17/03/2022

  • Notice: Undefined index: giris in /home/medyumc1/medyumzeynelhoca.com/blog.php on line 138

Eşiniz ve çocuklarınız arasındaki ilişkide bir farklılık fark ettiniz mi? Sevdiğiniz şimdi başka biriyle ilgileniyor mu? Büyü veya saplantı yüzünden kötü bir evlilik olduğunu düşünüyor musunuz? İçinde bulunduğunuz bu durumdan kurtulmak için bir çözüm mü arıyorsunuz? O zaman doğru yere geldiniz. Yapılması gerekenlere birlikte bakalım. 

İlk konuşacağımız konu neden Soğutma Büyüsü? Soğutma büyüsünü kimler yapabilir ve soğutma büyüsü nasıl yapılır Sert kara büyü sınıfının büyüsü ile de yapılabilir. Papaz Büyüsü genellikle gözleri dışa dönük eşlere ve eşlerden birinin yaptığı büyü ile evlenen çiftlere uygulanır. Bu sayede eşler soğumak istemeyen iki kişi olur ve evlilik son aşamada sona erer. Burada önemli olan şey eğer soğutma büyüsü Papaz Büyüsü ile yapılacaksa bunu bilmeniz gerekiyor. Bunlar, kişinin istilanın pençesinde olacağı ve bu istiladan çok etkileneceği için yaşayacağı sorunlardır.

Soğuyan çiftler önce birbirlerine karşı sabrını kaybederler, kişisel temizliğine dikkat etmezler, kendilerine bakmamaya başlarlar, kendilerini tiksindirici  bulmaya başlarlar. Bunlar yatak ayrılığı ile ilerler ve sonunda boşanmaya veya ayrılığa yol açar. Daha önceki ilişkilerini unuttuklarında sihir görevini yapmış olacak ve geçerliliğini yitirecektir. Papaz Büyüsü  ile yapılırsa, kullanılan kan, saç  gibi malzemelerin sahibi ayrılıktan sonra acı çekecek ve bir ilişki yaşayamayacaktır. Burada önemli olan büyüyü yapacak olan hocanın tecrübesidir. Seans sırasında hoca  tecrübesiz davranırsa büyü ters tepebilir, her iki çifti de güçlü bir şekilde etkileyebilir, yapana zarar verebilir, bu yüzden büyüyü yaptığınız hocayı kesinlikle çok dikkatli seçmelisiniz. Bunların ne olduğunu ve birikimlerini mutlaka öğrenin.Doğru yapılmayan büyüler, sahte büyüler ya da bu konuda uzman olmayanlar sizi büyüleyecek, ya da internette yazılan yöntemlerle kendi başınıza denediğiniz büyüler, ancak yapana ve yapmaya kalkana zarar verir ve cin alemini öfkelendirir. Böyle bir durumdan kurtulmak çok ama çok zordur. Büyünün sadece deneyim gerektiren ve uzun yıllar pratik yaparak elde edilebilecek bir süreç olduğunu unutmayın.

Medyum Zeynel  Hoca pek çok büyü konusunda sayılı alimden eğitimler almış ve tecrübeler edinmiştir. Kendisinin yaptığı  çalışmaların sonucunda da dünyanın en güvenilir hocaları arasına girmiştir ve pek çok teknik geliştirerek insanlara çokça yardım etmiştir.  Kendisi gelen insanların çoğu ile uzun süreli irtibat halindedir. Uzun yıllar deva bulamayan,  pek çok insan için çözüm olmuş ve mutlu olmalarını sağlamıştır.



Son Yazılar:

Cevaplar (0)
Bir cevap yazın:

Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir.

Cevaplanıyor...
user-image
İsim
yorum